Редактор: e-mail: кадър bTVНяма обществен консенсус, няма и политически консенсус дали започналата реформа

...
Редактор: e-mail: кадър bTVНяма обществен консенсус, няма и политически консенсус дали започналата реформа
Коментари Харесай

Министър Ангелов: Големият проблем са хората. Няма как да направим нови лекари, медицински сестри и санитари

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Няма публичен консенсус, няма и политически консенсус дали почналата промяна в здравната система да продължи или да стартира нова промяна изначало. Това сподели в студиото на bTV здравният министър Костадин Ангелов.

„ Големият проблем са хората. Ако някой може да направи лекари, медицински сестри и санитари, аз не мога “, съобщи той. Министърът отхвърли тезата, че летните месеци са били проспани за реорганизацията на здравната система. Той съобщи, че точно през юли е направена подготовката. „ Да сте чули, че няма кревати? Да сте чули, че няма апарати за дишане? Да сте чули, че няма техника? “, попита риторично Ангелов.

Министърът изрази съболезнования на околните на хората, умряли поради неуредиците при приемането им в болница. Той обаче съобщи, че за ден има 2518 излекувани пациенти с ковид и всяка една от техните истории е история на триумфа на оправянето със болестта “.

„ Още не сме стигнали равнищата, при които пращаме sms с цел да излезем от домовете си “, сподели министър Ангелов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР